Trencada  

MàTrencada

Màtrencada és un estudi de disseny industrial i desenvolupament de producte ubicat al Poble Nou de Barcelona capaç de realitzar projectes des d'una idea inicial fins a la seva producció final. Pensem en les solucions conceptuals i tècniques a fi de que un producte pugui ser produït.

El nostre objectiu és ser una eina per a les empreses que aporti als seus productes funcionalitat, productivitat i estètica. Projectem la funcionalitat i la forma dels productes industrials pensant, coordinant i gestionant tots aquells factors que intervenen en elaboració d'un producte i el seu ús final.

Des de Màtrencada, s'ha col•laborat amb èxit en la elaboració de nous dissenys i estratègies per a un gran ventall de productes. Estem especialitzats en mobiliari, electrodomèstics, electrònica de consum, packaging, utensilis mèdics, il•luminació, joguines, mobilitat i instal•lacions.

Tenim una gran capacitat de comunicació amb els clients i confiem que aquesta és el punt fort per a desenvolupar un bon disseny de producte juntament amb la nostra varietat de mètodes de treball. Podem adaptar els recursos a múltiples formes de treball oferint solucions creatives, tècniques, innovadores i competitives.

Donem també serveis de prototipatge CAD per a impressió 3D i d'infografia