Trencada  

L'estudi

Màtrencada és un estudi de disseny industrial i desenvolupament de producte ubicat al Poble Nou de Barcelona capaç de realitzar projectes des d'una idea inicial fins a la seva producció final. Pensem en les solucions conceptuals i tècniques a fi de que un producte pugui ser produït.

Els nostre objectiu és ser una eina per a les empreses que aporti als seus productes funcionalitat, productivitat i estètica. Projectem la funcionalitat i la forma dels productes industrials pensant, coordinant i gestionant tots aquells factors que intervenen en elaboració d'un producte i el seu ús final.

Des de Màtrencada, s'ha col•laborat amb èxit en la elaboració de nous dissenys i estratègies per a un gran ventall de productes. Estem especialitzats en mobiliari, electrodomèstics, electrònica de consum, packaging, utensilis mèdics, il•luminació, joguines, mobilitat i instal•lacions.

Tenim una gran capacitat de comunicació amb els clients i confiem que aquesta es el punt fort per a desenvolupar un bon disseny de producte juntament amb la nostra varietat de mètodes de treball. Podem adaptar els recursos a múltiples formes de treball oferint solucions creatives, tècniques, innovadores i competitives.

L'Estudi Màtrencada ha estat creat per en Guiu Llusà, dissenyador industrial per l'Escola Superior de Disseny al 2001 i 2012 (grau oficial). Va començar treballant el 2001 amb Martín Azúa i al 2002 va entrar a l'Estudi Blanc de la mà d'en Pau Joan Vidal, en Joan Antoni Blanc i l'Oriol Blanc. El 2005 va formar part de l'equip de disseny de Lluscà Design de la mà de Josep Lluscà. El 2008 es va establir pel seu compte encapçalant diversos projectes de disseny de proximitat. Des de l'any 2002 és professor a l' Escola Superior de Disseny, ESDi impartint classes de materials, dibuix i projectes per als alumnes de disseny de producte. Des de l'any 2002 forma part del grup de música CaboSanRoque tot i que ja no activament.

Clients

Amate Audio
Zest Gaming
Escola Superior de Disseny de Sabadell ESDi
Clínica Vascular Barcelona
Goroka

Julià Grup
Oken
Institut de Cultura de Barcelona
Alfons Tost
Resol Grup
Kirk Light